رز سانگ

عوارض آویشن چیست؟ | رز سانگ

رز سانگ | دانلود آهنگ جدید در ستاد ساماندهی ثبت شده و تمامی فعالیت ها مطابق با قوانین جمهوری اسلامی است.
جمعه 10 فروردین 1403
دانلود آهنگ چارتار به نام در حسرت ماه
دانلود آهنگ چارتار به نام در حسرت ماه
دانلود آهنگ چارتار به نام دریا کجاست
دانلود آهنگ چارتار به نام دریا کجاست
دانلود آهنگ جواد سنگونی به نام امام
دانلود آهنگ جواد سنگونی به نام امام
دانلود ورژن پیانو آهنگ یوسف زمانی به نام پریزاد
دانلود ورژن پیانو آهنگ یوسف زمانی به نام پریزاد
دانلود آلبوم جدید سیروان خسروی بنام مونولوگ
سیروان خسروی - مونولوگ

عوارض آویشن چیست؟

دسته بندی : موزیک های مختلف تاریخ : جمعه 2 نوامبر 2018

عوارض آویشن چیست؟

عوارض آویشن

۱. تحریک غشاء مخاطی
آویشن حاوی دو ترکیب است – تیمول و کارواکرول. مطالعات نشان می‌دهند که آدم‌ها، به خصوص کسانی که حساس هستند، ممکن است بعد از استفاده‌ و مصرف این گیاه از تحریک غشاهای مخاطی رنج ببرند. اگر شما هم تا به حال تجربه‌ی چنین واکنشی را داشته‌اید، پس از تماس آن با غشاء مخاطی جلوگیری کنید. به طور خلاصه، استفاده از آویشن به صورت خوردنی را متوقف کنید.

۲. ممکن است باعث آلرژی به آویشن شود
اگر به ریحان، علف گربه، کرفس، رزماری، و پونه کوهی آلرژی دارید، پس مواظب استفاده از آویشن باشید. بعضی از افراد، طبق مطالعات انجام شده، به خانواده‌ی نعنائیان آلرژی دارند. و چون آویشن نیز به این خانواده تعلق دارد، در صورت داشتن چنین سابقه‌ی حساسیتی از خوردن آن اجتناب کنید.

۳. برای کسانی که فشار خون دارند بی‌خطر نیست
چنین معروف است که آویشن حاوی خواص افزایش فشار خون است. اگر از فشار خون بالا رنج می‌برید، پس از آویشن، به شکل گیاه، روغن معطر، و همین‌طور چای دوری کنید.

۴: تاثیر بدی بر تیروئید دارد
این به گونه‌ی خاصی از آویشن مربوط می‌شود – یعنی سوسنبر (آویشن وحشی). در بعضی از مطالعات انجام شده توسط گروهی از پژوهشگران آلمانی به این نتیجه رسیده‌اند که آویشن می‌تواند بر غده‌ی تیروئید تاثیری منفی داشته باشد. در مطالعه‌ای که در ژوئن ۱۹۸۲ به چاپ رسید اشاره می‌شود که آویشن، و همین‌طور خویشاوندانش، بر هورمون غده‌ی هیپوفیز که تیروئید را تحریک می‌کند تاثیر بد می‌گذارد. این مطالعه بر روی موش‌ها انجام شد، اما با قیاس می‌توانید به این نکته پی ببرید که مصرف منظم آویشن ممکن است به کاهش سطح هورمون تیروئید منجر شود.

۵. در دوران بارداری و شیردهی آویشن مصرف نکنید
در حالی که هیچ شواهد مستدلی وجود ندارد که ثابت کند این گیاه برای زنان باردار و شیرده بی‌خطر است، هیچ شواهدی خلاف آن هم وجود ندارد. با وجود این، از آن‌جایی که در گذر زمان ثابت شده است آویشن به عنوان یک درمان قاعدگی را تحریک می‌کند، این احتمال وجود دارد که زنان باردار در خطر سقط جنین قرار بگیرند. بنابراین، لطفا هنگام استفاده از آویشن نهایت دقت و احتیاط را به خرج بدهید. اگر واقعا دوست دارید در چنین دورانی از زندگی خود از این گیاه استفاده کنید، می‌توانید با پزشک خود مشورت کنید.

۶. برای کودکان زیر ۱۸ سال خطرناک است
کودکان، به خصوص کسانی که زیر ۱۰ سال هستند و اطفال، باید از تمامی اشکال مختلف آویشن دور نگه داشته شوند. حتی از دهانشویه‌ی لیسترین هم که حاوی آویشن است به عنوان ضدعفونی کننده‌ی دهان استفاده نکنید، مگر آن که دندانپزشک برایتان تجویز کرده باشد.

۷: سلامت قلب به خطر می‌افتد
موارد خاصی گزارش شده است که افرادی که آویشن می‌خورند – به خصوص روغن آویشن – از ناراحتی‌های شدید مختلفی رنج می‌برند من جمله تندنفسی، تشنج، ایست قلبی، و حتی به کما رفته‌اند. در حالی که شواهدی برای اثبات دلیل واقعی نهفته در پس این بیماری‌های جدی وجود ندارد، فرض می‌شود که دوز زیاد یا آلرژی به خانواده‌ی نعنائیان می‌تواند موجب بروز این‌ها شده باشد.

۸. التهابات پوستی ایجاد میکند
در گزارش‌های خاصی به این اشاره شده است که کسانی که از لیسترین به عنوان یک ضد عفونی کننده برای درمان عقربک مزمن انگشت پا استفاده می‌کنند دچار التهابات پوستی می‌شوند. در حالی که این می‌تواند یک واکنش آلرژیک باشد، توصیه می‌شود از استعمال آویشن موجود در مواد تشکیل دهنده‌ی محصولات درمانی بر روی جراحات پوستی و در افراد مبتلا به آتوپی بپرهیزید.

۹: تداخل با داروهای تجویزی دارد
کسانی که داروهای ضد تیروئید و جایگزین تیروئید مصرف می‌کنند باید از استفاده‌ی آویشن اجتناب کنند چون گفته می‌شود با این داروها واکنش معکوس می‌دهد، و عملکرد آن‌ها را مختل می‌کند.

کسانی که داروهای فشار خون مصرف می‌کنند نیز باید استفاده از آویشن را ترک کنند.

مطالعات انجام شده در شرایط آزمایشگاهی نشان می‌دهند که آویشن در عملکرد گیرنده‌ی پروژسترون و استروژن اختلال ایجاد می‌کند. بنابراین اگر قرص ضد بارداری یا داروهای جایگزین هورمونی مصرف می‌کنید، قبل از استفاده‌ی این گیاه با پزشک مشورت کنید.

گفته می‌شود استعمال موضعی آویشن، به شکل تیمول، باعث جذب فلوروراسیل (داروی درمان سرطان) می‌شود که از عناصر استفاده شده در شیمی درمانی است. بنابراین، در صورتی که تحت شیمی درمانی هستید قبل از استفاده‌ی تیمول با پزشک خود مشورت کنید.

۱۰. تداخل با سایر گیاهان دارویی دارد
مطالعات انجام شده نشان می‌دهند که استفاده از آویشن به همراه مکمل‌ها و چند گیاه خاص دیگر می‌تواند بر تاثیرات هورمونی مورد انتظار آن گیاهان یا مکمل‌ها تاثیر منفی بگذارد.

منبع:عوارض آویشن چیست؟

عوارض آویشن چیست؟

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
779 بار مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : ۰ - در انتظار بررسی : 3988
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.