رز سانگ

بیوگرافی هاشمی شاهرودی | رز سانگ

رز سانگ | دانلود آهنگ جدید در ستاد ساماندهی ثبت شده و تمامی فعالیت ها مطابق با قوانین جمهوری اسلامی است.
جمعه 31 فروردین 1403
دانلود آهنگ چارتار به نام در حسرت ماه
دانلود آهنگ چارتار به نام در حسرت ماه
دانلود آهنگ چارتار به نام دریا کجاست
دانلود آهنگ چارتار به نام دریا کجاست
دانلود آهنگ جواد سنگونی به نام امام
دانلود آهنگ جواد سنگونی به نام امام
دانلود ورژن پیانو آهنگ یوسف زمانی به نام پریزاد
دانلود ورژن پیانو آهنگ یوسف زمانی به نام پریزاد
دانلود آلبوم جدید سیروان خسروی بنام مونولوگ
سیروان خسروی - مونولوگ

بیوگرافی هاشمی شاهرودی

دسته بندی : موزیک های مختلف تاریخ : سه‌شنبه 9 ژانویه 2018

بیوگرافی هاشمی شاهرودی

بیوگرافی هاشمی شاهرودی

سید محمود هاشمی‌ شاهرودی‌ در سال‌ ۱۳۲۷ در شهر کربلا و در خانواده‌ای‌ مذهبی‌ به دنیا آمد.

پدرش‌ سید علی‌ حسینی‌ شاهرودی‌، از استادان‌ حوزه علمیه نجف بود. وی تحصیلات‌ ابتدایی‌ را در مدرسه‌ علویه‌ نجف‌ به‌ پایان‌ رساند و سپس‌ به‌ تحصیلات‌ حوزوی‌ پرداخت.

وی با توجه‌ به‌ موقعیت‌ علمی‌ خانوادگی‌ توانست در مدتی‌ اندک‌، دروس‌ دوره‌ سطح‌ را به‌ پایان‌ برساند. پس‌ از آن‌ به‌ درس‌ سید محمد باقر صدر رفت‌. وی به کلاس‌های درس امام خمینی(ره) نیز می‌رفت.

شاهرودی به دلیل فعالیت‌های سیاسی و ارتباط با مجلس‌ اعلای‌ عراق‌ در سال‌ ۱۹۷۴ میلادی‌، به‌ زندان‌ حکومت بعث عراق افتاد.

پس‌ از پیروزی‌ انقلاب‌ ‌به‌ ایران‌ آمد و رابط‌ امام خمینی(ره) و سید محمد صادق صدر شد و پیام‌های‌ مراجع تقلید ساکن‌ شهر نجف‌ را به‌ امام خمینی می‌رساند. او پس از مرگ حضرت امام و با دستور آیت‌الله خامنه‌ای‌، مجلس‌ اعلای‌ عراق را دوباره به راه انداخت و آن‌ را مدیریت‌ و سازماندهی‌ کرد.

سید محمود هاشمی شاهرودی سال‌ها از اعضای‌ شورای‌ نگهبان‌ بود تا اینکه با حکم مقام معظم رهبری به ریاست‌ قوه‌ قضائیه‌ جمهوری اسلامی منصوب‌ شد. وی در سال 1378 به عضویت شورای عالی انقلاب فرهنگی درآمد.

مقام معظم رهبری در حکمی پس از پایان دوره ریاست‌ هاشمی شاهرودی در قوه‌ قضائیه‌ جمهوری اسلامی وی را به عضویت در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کردند

آیت الله هاشمی شاهرودی، از مراجع عظام تقلید و فقهای شورای نگهبان است. حضرت آیت الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب از سال ۱۳۶۹ وی را به عنوان مسئول تأسیس و رئیس مؤسسه «دائره المعارف فقه اسلامی بر طبق مذهب اهل بیت(ع)» منصوب کردند. عضویت در شورای نگهبان به حکم رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۷۳، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس خبرگان رهبری و ۱۰ سال ریاست بر قوه قضائیه در کارنامه آیت الله شاهرودی دیده می‌شود.

وی در مردادماه سال ۱۳۲۷ در کربلا متولد شد. تحصیلات مقدماتی را در مدرسه «علوی» گذراند و در سن ۱۴ سالگی تصمیم به تحصیل دروس حوزوی گرفت. پس از آموختن دورهٔ مربوط به «سطح» به شاگردی دو شخصیت برجسته یعنی امام خمینی(ره) و شهید سید محمد باقر صدر رسید و درس «خارج» خود را نزد شهید صدر آموخت و در کمترین زمان ممکن یعنی در سن ۲۷ سالگی از سوی شهید صدر به درجه اجتهاد نائل شد.

در پی تظاهرات مردم عراق پس از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) و شورش مردم نجف اشرف، رژیم صدام طبق اظهارات رئیس اداره امنیت عمومی آیت اللَّه هاشمی شاهرودی را به عنوان محرّک و مشوّق این تظاهرات متهم کرد و قرار دستگیری او از سوی اداره امنیت عمومی صادر شد، مأموران امنیتی جستجوی گسترده‌ای را برای دستگیری وی آغاز کردند. در این شرایط شهید صدر از او خواست که فوراً از عراق خارج شود. او ابتدا به کویت رفت و از آنجا به ایران بازگشت. آیت الله هاشمی پس از ورود به ایران خدمت حضرت امام شرفیاب و با موافقت ایشان مسئولیت برقراری ارتباط میان نیروهای خارج از کشور به ویژه شهید صدر و حوزه علمیه نجف اشرف با امام خمینی(ره) را به عهده گرفت.

آیت الله هاشمی شاهرودی در سی ام مرداد ماه سال ۹۰ طی حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، به ریاست هیئت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه منصوب شد. وظایف اصلی هیأت، ارائه نظرات مشورتی در موارد حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه، اهتمام به منتفی ساختن اختلاف در مراحل رسیدگی با توافق طرفین، ‌ شناسایی آسیب‌ها و ارائه راه‌حل‌های کلی، جامع و قاعده‌مند، رصد رفتار قوا به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه قبل از بروز اختلاف و هم افزایی توانایی‌های قوای سه گانه تعیین شده است.

منبع:بیوگرافی هاشمی شاهرودی

بیوگرافی هاشمی شاهرودی

 

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
901 بار مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : ۰ - در انتظار بررسی : 4076
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.