رز سانگ

قرص کلیدینیوم سی برای چیست؟ | رز سانگ

رز سانگ | دانلود آهنگ جدید در ستاد ساماندهی ثبت شده و تمامی فعالیت ها مطابق با قوانین جمهوری اسلامی است.
پنج شنبه 9 فروردین 1403
دانلود آهنگ چارتار به نام در حسرت ماه
دانلود آهنگ چارتار به نام در حسرت ماه
دانلود آهنگ چارتار به نام دریا کجاست
دانلود آهنگ چارتار به نام دریا کجاست
دانلود آهنگ جواد سنگونی به نام امام
دانلود آهنگ جواد سنگونی به نام امام
دانلود ورژن پیانو آهنگ یوسف زمانی به نام پریزاد
دانلود ورژن پیانو آهنگ یوسف زمانی به نام پریزاد
دانلود آلبوم جدید سیروان خسروی بنام مونولوگ
سیروان خسروی - مونولوگ

قرص کلیدینیوم سی برای چیست؟

دسته بندی : موزیک های مختلف تاریخ : یکشنبه 9 سپتامبر 2018

قرص کلیدینیوم سی چیست؟

قرص کلیدینیوم سی برای چیست؟

قرص کلیدینیوم سی برای مشکلات گوارشی استفاده می‌شود. بد نیست که کلیدینیوم سی را در چمدان خود به هنگام سفر همراه داشته باشید. قرص کلیدینیوم سی یک قرص بسیار عالی برای آرام کردن درد مزمن معده شما می‌باشد.

کلیدینیوم سی دارویی ترکیبی است که برای درمان زخم معده و سندرم روده تحریک پذیر تجویز می شود. کلیدینیوم سی دارویی است که از ترکیب کلردیازپوکساید و کلیدینیوم بروماید تشکیل می‌شود. قرص کلیدینیوم سی به رفع گرفتگی های معده و درد ماهیچه های شکمی کمک می کند، بعد نیست که این قرص در چمدان و کوله باری که برای سفر می بندید باشد.

پیش از مصرف کلیدینیوم سی‏‎
در صورت سابقه ی مشکلات پروستات ، مشکلات چشمی مانند گلوکوم (آب سیاه) مشکل در دفع ادرار یا مشکلات مجاری ادراری ، هرگونه ناراحتی گوارشی ، عفونت ، زخم گوارشی ، جراحی گوارشی ، تیروئید پرکار ، فشار خون بالا و … به پزشک خود اطلاع دهید .
‏‎در صورتی که مبتلا به بیماری تنفسی هستید یا سابقه ی مشکلات تنفسی دارید ، حتما به پزشک خود اطلاع دهید .
‏‎در صورتی که مبتلا به مشکلات اعصاب مانند افسردگی ، افکار ناراحت کننده و … می باشید
‏‎و یا تحت درمان با داروهای تضعیف کننده ی اعصاب و آرامبخش هستید ، پزشک را مطلع نمایید .
‏‎در صورت بارداری، اقدام به بارداری ویا شیردهی به پزشک خود اطلاع دهید.-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجادکند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خوددر اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. (خصوصا داروهای اعصاب و خواب آور ، دیگوکسین ، لوودوپا، گلوکونازول ، ایتروکونازول، سایمیتیدین ، هیوسین و… )

مکانیسم اثر کلیدینیوم سی‏‎
این دارو به طور رقابتی موجب مهار استیلکولین در محل گیرنده‌های کولینرژیک می‌شود و در نتیجه، ترشح اسید معده و حرکات دستگاه گوارشی را کاهش می‌دهد.

نحوه مصرف قرص کلیدینیوم سی
نحوه مصرف کاملا به صلاحدید پزشک بستگی دارد ولی معمولا کلیدینیوم سی به صورت هر ۸ ساعت یکبار و قبل از وعده غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. زمانی داروی کلیدینیوم سی بهترین تاثیر خود را می گذارد که قبل از غذا مورد استفاده قرار گیرد. در صورتی که شما از آنتی اسید استفاده می کنید بهتر است آن را بعد از غذا و کلیدینیوم سی را قبل از صرف غذا مصرف نمایید.
قطع مصرف این دارو می تواند موجب سندرم ترک گردد. احتمال این عواض با مصرف طولانی این دارو (مصرف مداوم بیش از ۱ تا ۴ هفته) افزایش می یابد. همچنین سابقه مثبتی از سوء مصرف الکل، مواد دارو و اختلالات شخصیتی نیز این احتمال را افزایش می دهد.

علایم سندرم ترک این دارو عبارتند از:

بی قراری
سردرد
مشکلات خواب
تهوع و استفراغ
افزایش حساسیت به نور و یا صدا
تشنج
افزایش ضربان قلب
کاهش اشتها و درد شکم
گرفتگی عضلات
تغییرات خلقی
کلیدینیوم سی موارد مصرف
داروی کلیدینیوم سی ترکیبی است از داروهای کلردیازپوکساید و کلیدینیوم بروماید. کلردیازپوکساید، موجب کاهش اضطراب می شود. در واقع این ترکیب بر روی مغز و اعصاب عمل می کند و یک اثر آرام بخشی دارد. کلردیازپوکساید به یک گروه از داروهای شناخته شده به نام بنزودیازپین ها تعلق دارد.

از طرف دیگر کلیدینیوم بروماید موجود در قرص کلیدینیوم سی موجب کاهش علائم گرفتگی های معده و روده می شود. کلیدینیوم بروماید موجب کاهش حرکات طبیعی روده شده و به وسیله شل کردن عضلات معده و روده موجب تسکین گرفتگی آن می شود. کلیدینیوم بروماید به یک گروه از داروهای شناخته شده به نام آنتی کولینرژیک / ضد اسپاسم (گرفتگی) تعلق دارد.

این دارو ممکن است جهت درمان بیماری های دیگری نیز تجویز شود.

عوارض جانبی کلیدینیوم سی
برخی از علایم و عوارضی که قرص کلیدینیوم سی می تواند موجب آن ها گردد عبارتند از:

خواب آلودگی
گیجی
سردرد
یبوست(تغییر اجابت مزاج)
تاری دید
خشکی چشم
خشکی دهان
نفخ

علائم خطرناک کلیدینیوم سی‏‎
در صورت بوجود آمدن علایمی نظیر ناراحتی شنوایی، کاهش شنوایی، تهوع و استفراغ شدید، ناراحتی بینایی، تغییر رنگ پوست یا علایم پوستی نشانگر حساسیت دارویی حتما با پزشک خود تماس گرفته و راهنمایی وی را جویا گردید.

گیجی، کاهش سطح هوشیاری، غش کردن و تجربه ناراحتی قلبی از علایمی است که حتما با مشاهده آن ها باید به اورژانس مراجعه نمایید.

گرچه حساسیت دارویی شدید به قرص کلیدینیوم سی عارضه ای نادر است اما نباید به سادگی از کنار آن گذشت. بنابراین در صورت پدید آمدن هر یک از علایم حساسیت دارویی بایستی بلافاصله به یک مرکز درمانی مجهز مراجعه نمایید. شایعتریان علایم حساسیت دارویی عبارت است از:

واکنش پوستی نظیر زدن جوش های ریز(راش پوستی)
تورم لب ها و صورت(آنژیوادم)
سرگیجه شدید
تنگی نفس

تداخل دارویی کلیدینیوم سی
مصرف همزمان با آنتیاسیدها جذب خوراکی این دارو را کاهش می‌دهد. مصرف این دارو باید حداقل یک ساعت قبل از آنتی اسیدها صورت گیرد.
مصرف همزمان داروهای آنتی کولینرژیک ممکن است موجب تشدید سمیت این داروها شود. آنتی کولینرژیک‌ها جذب بسیاری از داروها (لوودوپا و کتوکونازول) را از دستگاه گوارش کاهش می‌دهند. کلردیازپو کساید اثرات درمانی لوودوپا را نیز کم می‌کند. بالعکس، مصرف همزمان با دیگوکسین (به علت کاهش حرکات گوارشی ) ممکن است منجر به افزایش غلظت سرمی دیگوکسین گردد.
مصرف همزمان کلیدینیوم با مکمل خوراکی پتاسیم ممکن است احتمال بروز زخم‌های گوارشی ناشی از پتاسیم را افزایش دهد. بنابراین، مصرف این داروها باید با احتیاط صورت گیرد.
مصرف همزمان کلردیازپوکساید با فنوتیازین‌ها، مخدرها، باربیتورات‌ها، الکل، آنتی هیستامین‌ها، داروهای مهارکننده مونوآمیناکسیداز، داروهای بیهوش‌کننده عمومی و داروهای ضد افسردگی، اثرات تضعیف کننده CNS این داروها را تشدید می‌کند.
مصرف همزمان کلردیازپوکساید با سایمتیدین و احتمالاً دی‌سولفیرام ، متابولیسم کبدی کلردیازپوکساید را کم کرده و غلظت پلاسمایی آن را افزایش می‌دهد.
سیگار کشیدن زیاد متابولیسم کبدی کلردیازپوکساید را افزایش می‌دهد و در نتیجه، اثرات درمانی آن را کم می‌کند.
داروهای خوراکی جلوگیری‌کننده از بارداری ممکن است متابولیسم کلردیازپوکساید را کاهش دهند.
بنزودیازپین‌ها ممکن است غلظت سرمی هالوپریدول را کاهش دهند.

مصرف کلیدینیوم سی در دوران بارداری و شیردهی
کلیدینیوم سی در رده D داروهای دوران بارداری قرار دارد پس منع مصرف دارد و نباید استفاده شود.(مگر با تجویز پزشک که منفعت آن را بیشتر از ضررش بداند)

کلردیازپوکساید: ترشح این دارو در شیر مادر ممکن است موجب رخوت ، اشکال در تغذیه و کاهش وزن نوزاد شود.

کلیدینیوم: احتمالاً موجب مسمومیت شیرخوار می‌شود. کلیدینیوم ممکن است ترشح شیر را کاهش دهد. توصیه می‌شود در طی مصرف این دارو ، از شیردهی اجتناب شود.

نکات مهم در مورد کلیدینیوم سی‏‎
این دارو دارویی است که به دو نوع کلیوی و کبدی از بدن پاکسازی و در حقیقت متابولیزه می گردد. بنابراین مصرف آن به افرادی که از بیماری های کبدی و کلیوی رنج می برند به هیچ وجه توصیه نمی شود.

در صورتی که این دارو موجب خواب آلودگی شما می گردد از رانندگی پرهیز نمایید و از وسایل نقلیه عمومی استفاده نمایید.

منبع:قرص کلیدینیوم سی برای چیست؟

قرص کلیدینیوم سی برای چیست؟

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
697 بار مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : ۰ - در انتظار بررسی : 3987
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.